Integritetspolicy / Sekretesspolicy

AVSNITT 1 – VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något från vår butik, som en del av inköpsprocessen samlar vi in ​​de personuppgifter du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress. När du bläddrar i vår butik mottar vi automatiskt din dators IP-adress (Internet Protocol) för att ge oss information som hjälper oss att lära oss om din webbläsare och operativsystem. E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med ditt tillstånd kan vi skicka e-post om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

 

AVSNITT 2 – Samtycke

När du ger oss personliga uppgifter för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, beställa, ordna leverans eller returnera ett köp, innebär det att du samtycker till att vi samlar in den och använder den endast av den specifika orsaken. Om vi ​​ber om din personliga information av sekundär anledning, som marknadsföring, kommer vi antingen att fråga dig direkt för ditt uttryckta samtycke eller ge dig möjlighet att säga nej.

Hur återkallar jag mitt samtycke?
Om du efter din inloggning har ändrat dig, kan du återkalla ditt samtycke för att vi kontaktar dig, för fortsatt insamling, användning eller offentliggörande av din information, när som helst genom att kontakta oss via kontaktformuläret nedan (Kontakta oss).

 

AVSNITT 3 – UTSLÄPP

Vi kan avslöja din personliga information om vi enligt lag är skyldiga att göra det eller om du bryter mot våra användarvillkor.

 

AVSNITT 4 – WOOCOMMERCE

WooCommerce ger oss den elektroniska e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina data lagras genom WooCommerce datalagring, databaser och det allmänna WooCommerce-tillägget. Vi lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg med hög säkerhet.

Betalning:
Om du väljer en direktbetalningsgateway för att slutföra ditt köp, lagrar Shopify din kreditkortsdata. Den krypteras genom Betalningskortindustrin Datasäkerhetsstandard (PCI-DSS). Dina inköps transaktionsdata lagras bara så länge som krävs för att slutföra din inköpstransaktion. Därefter raderas din köpetransaktionsinformation. Alla direkta betalnings gateways följer de standarder som fastställs av PCI-DSS, som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam insats för varumärken som Visa, Mastercard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation från vår butik och dess leverantörer. För mer insikt kan du också läsa Shopifys användarvillkor (https://www.shopify.com/legal/terms) eller sekretesspolicy (https://www.shopify.com/legal/privacy).

 

AVSNITT 5 – TJÄNSTPARTIR TJÄNSTER

Generellt kommer de tredje partleverantörer som används av oss endast att samla in, använda och avslöja din information i den mån det är nödvändigt för att de ska kunna utföra de tjänster som de tillhandahåller oss. Vissa tredjepartsleverantörer, till exempel betalnings gateways och andra betalningstransaktionsprocessorer, har emellertid sina egna sekretesspolicyer avseende den information vi måste tillhandahålla dem för dina köprelaterade transaktioner. För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras sekretesspolicy så att du kan förstå hur din personliga information kommer att hanteras av dessa leverantörer. Kom i synnerhet ihåg att vissa leverantörer kan vara belägna i eller ha faciliteter som har en annan jurisdiktion än du eller oss. Så om du väljer att fortsätta med en transaktion som involverar en tredje parts tjänsteleverantörs tjänster, kan din information bli föremål för lagstiftningen i den jurisdiktion (er) där den tjänsteleverantören eller dess anläggningar är belägna. Om du till exempel befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway i USA, kan din personliga information som används för att slutföra transaktionen vara föremål för offentliggörande enligt amerikansk lagstiftning, inklusive patriotlagen. När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller ansökan, regleras inte längre av denna sekretesspolicy eller vår användarvillkor för webbplatsen.

Länkar
När du klickar på länkar i vår butik kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för sekretesspraxis för andra webbplatser och uppmanar dig att läsa deras sekretessutlåtanden.

 

AVSNITT 6 – SÄKERHET

För att skydda din personliga information tar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att det inte är otillbörligt förlorat, missbrukat, åtkomligt, avslöjat, ändrat eller förstört. Om du ger oss dina kreditkortsuppgifter krypteras informationen med hjälp av SSL (Secure Socket Layer Technology) och lagras med AES-256-